HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Saya Tak Sombong :'{



Nak tau tak? Saya guna broadand jew wakk. Nak follow blog orang yang follow blog kiter, memang susah. Tambah2 kalau blog tu berat. Hanya Allah saje yang tau tahap kesabaran saya macam mana. Saya cuba jugak nak follow, tapi dapat la follow 2 blog dalam sehari. Kalau boleh, saya nak follow semua blog yang ader dekat kotak komen tu. Tapi, line tak mengizinkan. Awak semua faham kan?

Kalau nak cari gambar dekat Google Image, lagi susah wakk. Menangis-nangis saya tunggu. *tipu* . Kadang2 tu bengang jugak la, sampai gigit-gigit lappy nie. Kesian lappy, banyak kesan gigitan. Nampak macam saya nie jenis yang lapar kan? Memang pun. Asyik nak makan jew. Badan tak naik2.

Saya tak sombong tau? Jangan salah faham. InsyaAllah, kalau line okay, saya akan follow blog awak balik. Tengok nie, entry dah agak panjang, tapi yang bulat dekat atas tu still pusing2 menandakan tengah loading. Haih. Sabar jew la yang saya mampu. Nanti saya follow balik kay? Tau tau tau? Smile. :)

Apa saya merepek nie? Keje merepek meraban nie memang keje part time saya. Hehe. :3

Yang cantik, comel, tak berapa cantik, tak berapa comel, tak cantik langsung, tak comel langsung, hitam, putih, hidung kemek, hidung mancung, bibir Angelina Jolie, bibir Sunio, semua saya follow. Jangan risau. :')

3 comments:

Puteri Nur Hidayah said...

Hahahaa... Relex laaa.. Paham2.. Mesti diorang paham punya bila baca entry nie.. Dont wory lerr.., SMILE & be hepy..

#Sama lah kita, guna broadband jer.. Dah lah lembab plak time nie. Isshh2..., sabor jer lah.. :D

Sulyanie Ghazali said...

hehe. thanks awak. :D

Puteri Nur Hidayah said...

U'r welcome.. No hal lah..! :D Mengerti sngat perasaan saudari.. HEHEE..!