HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

Assalamualaikum !

Segmen pulak? Okay2. Kita try ! :D


P/S : *20 peserta terawal yakni 10orang lelaki  & 10orang perempuan akan berada dalam bloglist Noor sehingga July 2013. Ha...lama tuh.!

Tag : She , Eqa , Balqish

22 comments:

Noor said...

Hai..thx sudi join!! Dah follow blog yg cute ni..senarai peserta dah update. jemput singgah & follow kwn2 yg lain ye!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

NuraisYah said...

Hai dari segmen sama >.< done follow you . Jom singgah blog saya yang tak berape nie --->

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Iyraa Cariyno said...

singgah dari segmen yg sama :) done follow,follow back ok :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Anis Zainudin said...

dari segmen sme...singgah dan follow sini ..jemput singgah dan follow kalau sudi http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

farah syamimi said...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you

Choi•Minhoヅ™ said...

hyeee, datang dari segmen yang samee!~

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Hanis Masturina said...

dari segmen sama . =D done follow
Follow Hanis http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang said...

dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Mohamad Khairil said...

datang dari segmen yg sama :) done follow awak..

follow saya balik ek..

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Iqbal Rosly said...

done following you!! jemputlah datang ke teratakku..
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nor Aznida said...

hai.nida dtg dri segmen :)

eCha said...

singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama .
http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

fieza husain said...

salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

deno said...

hai :) deno datang darisegmen yg sama ^^ jom?

www.dayangdeno.blogspot.com

Sulyanie Ghazali said...

welcome. :) insyaAllah, saye akan cuba follow doirang semua. :)

Atin Tory said...

Hai dari segmen sama >.<
done follow awak .
Jgn lupa follow sy balik :)

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

LIKE my fanpage too!!

http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

! Khazanatul Sirra' ! said...

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

follow~

AyuInsYiraH said...

salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Azuria Abdullah said...

Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

azuria dah follow #70..kalau sudi,follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html