HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Kartun Feveret Caye :3

Sul nie, walaupun dah besar panjang bt kedabak, tapi minat kartun lagi. Eh, apa salahnye kan? Bukannyew budak kecik jew yang minat kartun. Kiter yang dah agak tua *tau sangat* pun boleh tengok jugak. Rite?

Antara kartun feveret (favourite) Sul ialah :

Tadaaa! Comey kan? Takyah bagitau laa katon ape nie. Korang mesti dah tau kan kan kan? Huhu. Naruto lew. :3

Second, Canimal. Kalau tengok kartun nie, Sul jerit2 sebab comel sangat! *nampak benow gedik nyew* . Taktau laa maner deme daat idea nak gabungkan tin dengan animal. -_-"

Fruit Basket. :) Kartun nie slow jew. Tenang sangat biler dengar sound track lagu nie. Sul adew download lagu dye, then dengar time sebelum tido. Huhu.

Princess Yucie! Ending dye kan, Sul menangis kot. Sedih sangat. Tapi bestt. Kartun nie dah lame abes. Pernah tunjuk dekat NTV7 dulu.

Sebenarnyew, banyak lagi. Tapi malas nak taip banyak2. Sul pun bukannyew mandi lagi nie. Mucukkkk. Haha. Kay lah, tu jew. Bye. :P

Mana mak nie? Kata nak pergi kenduri kejap jew. :'(


2 comments:

Puteri Nur Hidayah said...

Aaaaaaaarghh.....!! Suka sangat citer FRUIT BASKET.. Lagu dia mmg feeling sngat2.. Kalau btol2 hayati mksud dia msti nangis, coz i've done it b4.. HEHEE.. :')

#Keo hensem & Yuki sweet sngat.. :D (Episod last sedih an..huhuu..)

Sulyanie Ghazali said...

kan kan kan? comey sangat sangat :3