HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Menunggu ♪

Koranggggggggg.... Takdew sape nak exchange link ke? Nie yang sedih nie. Macam syok sendiri jew buat menu tab Linkies tu. Hmm. Kalau korang rase2 nak jadi kawan seperjuangan *cewaahhh* Sul a.k.a kawan seblog, jom la tukar2 link. Saling promote mempromoti. *kesalahan tatabahasa dikesan* . Tak salah kan? Sul pun teringin nak cari Bff dari kalangan owner2 blog seperti anda. ^^

Btw, sekarang nie kan, Sul tengah gila meroyan dengan lagu Akim - Menunggu . Bukan yang lama tu, yang new version punya. Nak dengar? Japp ehh, nak search video dia.


Try laa play. Best giler kot lagu nie. Sul suka lirik dia yang nie...

Menantimu hingga kau kembali
Dan mencuba menjaga hatimu
Setia dan hidupku selalu denganmu
Menemanimu hingga akhir waktu

Sumpah sweet yang nie. Kalau tengah nyanyi lagu nie, mesti Sul teringat dekat S Boboy sayang tu. *erk?* . Actually banyak lagi lagu yang best. Nanti2 lah Sul share kay? Sul nak mandi japp. Tengah bau acemmmm nie. Hehe. Kbye. xoxo