HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

No More Post?

Aucakkkkk!

Esok, kakak Sul dah balik asrama dia. So, dia akan bawak lari broadband yang menjadi penghubung antara kita, *poyo giler ayat* . Sedih sedih. Bukannya sedih sebab kakak nak balik, tapi sedih sebab kene berpisah dengan broadband. Haha. Nampak kekejaman di situ.

So, buat masa sekarang, no more new post from me. Maybe lepas dua tiga bulan lagi Sul dapat update entry yang terbaru. *lamanya nyah!* . Memang serius bosan lepas nie. Tapi, nak buat macam mana kan? Redha jew lah.

Kepada new follower blog nie, jangan risau, Sul tak sombong. InsyaAllah Sul akan rajin-rajin melawat blog korang. Sul nie kan kaki blogwalking. :p . Okay, that's all. Tataaaa semua. Semoga jumpa lagi. :)

Kerja part time tanpa gaji, modelling dalam bilik. Agak hodoh sebenarnya. Haha. XD

6 comments:

Aida Ismail said...

Take care dik. :)

MarnieyZ said...

alololo, mesti sunyi takda sul nanti. huhu, jgn lupa kalau dah ada broadband update tau. :)

anggerik maxiara said...

Hye ! nice blog. visit mine
http://shopping-woman.blogspot.com/

teh o beng said...

hye..bw here..jum kite same2 follow blog kite ea..hehe =)

tenku butang said...

haii.. =)

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Sulyanie Ghazali said...

hehe. take care too. :)