HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Susul Tengah Rajin ;)



Sedang menulis nie, sempat pulak melantak Big Apple. Dapp nyeww. Nak sikit? Tak bolee. Wekk. :P

Btw, ape yang tengah rajin? Haa, tengah rajin nak promote blog orang. Huhu. Yelah, nak orang buat baik dengan kita, kita kene buat baik dengan orang lain jugak kan? Alah, apa salahnya. Sesama blogger. Tak gitu? :)

So, sape-sape yang tinggalkan pesanan or pape lah dekat Cbox Sul, Sul akan letak link blog diorang dekat tab Linkies Sul. Amacam? Hehe. *untuk masa terhad jew.

So kuasa dua, sape-sape yang lebih rajin daripada Sul, rajin-rajin laa click link-link tuu. Follow diorang, tegur-tegur diorang, maner tau boleh jadi bestie kan? Hehe.

Lagi satu, kalau Sul ader tertinggal nama, tolong bgtau kay? Comment entry nie ker, bgtau dekat Cbox ker, takpun kalau yang dah follow Twitter Sul tu, or dah add Facebook Sul, bgtau kat situ kay?

Okay laa, tu jew. Nak sambung melantak. Tinggal setengah jew donut tuu haa. Lagi setengah dah masuk perut. Sape-sape yang rase banyak duit tu, belanje Sul donut lagi bole? Haha. Tak maluu giler minah nie. :p . Okay bye. :*


Gila sebentar bersama Kak Ton.


2 comments:

marniey zul said...

nakk.. okay akan buat. hehehe

Aida Ismail said...

Thank you letak link blog sis :D