HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Good Luck 98's

Lamanya tak post. Rindu pulak dekat blog kita yang dah bersawang sawing suwung nie. How was your day blogger? I hope everything okay laa kay. :)



Lagi berapa jam jer lagi, batch 98 a.k.a batch yang terakhir ambil exam PMR akan ambik result diorang? Nebes takk? Of kos laa kan. Dekat Facebook Twitter penuh cerita pasal nie. Untunglaa diorang graf turun banyak. Yelaa, last year kan. Lepas nie PMSMRHGVKGHGUU ape ntah.

Akak dulu *eceh akak laa sangat, setakat beza setahun* berdebar gila daripada pintu rumah sampai dewan sekolah berpeluh. Nervous punya pasal. Haa nie yang mula nak bercerita nie. Kita #ThrowBack laa yee. Pada tahun 2012 bersamaan dengan berapa haribulan tak ingat dah, dengan semangatnya bangun awal, pakai baju kurung semua, bawak beg kecik *taktau la ape function beg tu* then pegi sekolah abah hantar naik kereta. Sampai je sana, nampak kawan-ii, terus pegi peluk. Then tanya, "kau dapat berapa?" Diorang pun jawab, "kau pegi ambik dulu, lepas aku tengok kau punya baru aku bagi." Then aku pun pegi laa amek. Target 3A je *kita tak pandai macam korang* Dapat2 Alhamdulillah 5A melebihi target. Seronok kitaaa. :)

So, moral of the story, takde moral cerita aku nie sebenarnya. Pesanan ader la. Jangan gemuruh sangat, before keluar rumah jangan lupa salam mak ayah, ambil berkat, then sepanjang perjalanan jangan lupa zikir, waktu result nak bertukar tangn, jangan lupa basmallah. Ok tu jew. Gud Luck adik-ii ku yang tak berapa nak sayang. :D