HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

SPM.



Lama sangat dah nie tak post kat blog. Sampai lupa password nak sign in blogger.com hahaha! Well how are you guys? Hope sihat sejahtera je lah kan even sekarang nie memang panas ya ampun disebabkan elnino pejadahnya ntah tu. Takpelah, dugaan nie. Ye idok?

Aku memang tak aktif in blog but soooooo active at Wechat and Twitter. Do add me at Wechat : sulyanie_ hehehe. Sempat pulak promote. Susah sikit nak bukak blog sebab now memang dah 100% online kat phone so memang susah nak post entry kalau dekat phone. Nak sign in pun susah kau haa. So just kekadang jelah jenguk mende2 nie.

SPM? Lagi berapa bulan je nakk oii. Memang umph takut gila. Doakan kitorangs2 nie yee. Kepada hakak2 yang dah lepas tu, untunglaa kome!

Ok tu je nak meraban. Lagi berapa hari je nak puasa sooo selamat berpuasa!