HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

About


Mawar. Kenapa Mawar?

Simple answer. Mawar itu bunga. Bunga itu melambangkan perempuan. Dan perempuan itu saya.

Bermula dalam bidang blogging sejak 2011, tapi mula serius dalam tahun 2012. Bermula dengan zero pengetahuan tentang blog, rasa nak mengamuk bila tengok code html, tulis merepek-merepek, header buruk tahap babun, tapi setelah bertahun pengalaman handle blog ni, alhamdulillah dah makin arif menggunakannya.

Mawar lebih kepada personal, lifestyle, tutorial dan review. Apa yang dirasakan manfaat untuk dikongsi, akan dipaparkan disini. Maaf atas penggunaan kata ganti nama diri "aku", bukan niat untuk biadap, tapi lebih kepada tidak mahu kelihatan awkward antara kita. 


Owner



Nama : Sulyani Ghazali

Panggilan : Sul, Yani, wtv

Lahir : 19 Ogos 1997

Asal : Sitiawan, Perak

Belajar : UiTM Dungun (Dip. Office Management)

Dilahirkan dalam keluarga yang sangat bahagia, anak ketiga dari 4 beradik. Mempunyai sifat yang agak panas baran, namun kadangkala agak penyayang. Diulangi, kadangkala. Agak degil, tapi senang untuk bertolak ansur. Kucing, make up, makanan adalah hobinya. Tapi agak rimas dengan budak-budak. 

Suka menulis, tapi malas menulis. Banyak idea dalam kepala, tapi malas mengeluarkannya. Terperaplah segala idea bernas dalam kepala jadi perkasam. Ya, malas. malas tahap sampai tidur pun taknak, malas katanya.


Blog Disclaimer


The owner of this Mawar blog does not share personal information with third-parties nor does http://sulyanieghazali.blogspot.com/ store information is collected about your visit for use other than to analyze content performance through the use of cookies, which you can turn off at anytime by modifying your Internet browser’s settings. The owner is not responsible for the republishing of the content found on this blog on other Web sites or media without permission.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to;

1. Comments deemed to be spam or questionable spam

2. Comments including profanity

3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on Feb 2015 and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.