HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Internet Slow T-T



Faham kan rasa bila internet lembap?
Ya allah rasa cam nak campak laptop nie.
Nasib baik kesabaran serta keimanan masih tinggi amboi.
Biasa laa, pakai data dari phone jee hekhek.
Wifi takde, broadband pun macam tutt line nya.
So, hotspot jelah dari phone.

Disebabkan internet slow, i cant do anything!
Nak blogwalking, followback blog, search google, join segmen, add back G+ semua takboleh.
Harap maaf yee kalau ada blog yang saya tak followback.
Bukan sombong ke apa, cuma internet nie... T-T
Kalau nak saya followback, bagitau dekat cbox okay?
Insyaallah saya singgah blog awaks-awaks and followback.
Dan Google+ , ada masa saya add awak balik okay. :)

Done short entry.
Nak makan. 
Lapa woi.
Bye. xoxo

4 comments:

Sabrina SA said...

internet lambat memang selalu mematikan mood nak berblogging T-T

Sulyanie Ghazali said...

Sabrina SA : kan? benci betul :'(

afiqah zamri said...

samalah kita... internet slow.. macam nak tak nak ada je :'(

Sulyanie Ghazali said...

afiqah zamri : hmm tu laa susah nak bw kan