HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Punca Bertukar Ke Classic Template



Actually, sul start blogging nie since 2010.
Waktu tu memang aktif sangat sampai tak tido malam hadap laptop.
And selalu sangat kene marah dengan abah sebab tido lambat haha.
Time tu, sul guna simple template.
Deko blog refer tutorial dekat google.
Senang laa kan sebab semua benda depan mata.

Lepastu satu hari tu laptop rosak.
Sebabnya, mungkin sebab sul nie suka download software merapu hekhek.
Then, tup! Takboleh on.
Hantar kedai, lepastu yey dah repair.
Tapi memang hilang semua benda dalam tu.
Nak log in account blog balik tapi,
lupa password !
Menangis laa gua 7 hari 7 malam.
Terpaksa buat blog baru.

But, since "edit html" dah jadi macam nie...


Sul jadi "weh menatang apa nie"
"mana tick expand widget"
"mana code tu"
"mana code nie"
Memang pening.
Plus kebanyakan tutorial refer "edit html" yang lama.
Sul ni memang fail laa nak main dengan code nie.
Disebabkan fed up, sul tukar jadi classic template.

Orang kata "pakai blogskin tak best sebab susah and tak ada kreativiti sendiri"
Susah tu laa yang best.
Takde kreativiti sendiri? Tak semestinya.
Ada jee yang blogskin tapi design sendiri hihuha.
Termasuklah owner blog nie *ehem*
Disebabkan design sendiri laa blog ni jadi tak berapa lawo haha.
Till we meet again sahabat. ;)



1 comment:

Fafa Kyraa said...

You can use this tutorial i guess. May this tuto helps. And may Allah ease http://the-fafakyraa.blogspot.com/2013/10/tutorial-tick-expand-widget-new-blogger.html