HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Segmen " Jom jadi sahabat! " By Hana

*klik banner untuk join

Join segmen lagi :) 
Kali nie segmen dari sis Hana yang kiut.
Syaratnya : 10 fakta tentang diri dan 3 perangai buruk.
Apa ea...

10 fakta tentang Sulyanie

 24 hours dengan social media. *dah macam anti-sosial pulak kan*
 Really love my parents, boyfriend and friends.
 Suka makan tapi cerewet sikit kalau bab makan ni.
 Addicted to pink and pastel colour.
 Suka perasan depan cermin.
 Toilet singer.
 Tak suka dress up sangat because tak ada self confident.
 Suka pakai inai.
 Not too addicted to selfie.
 Suka menjahit.


3 perangai buruk Sulyanie

 Panas baran hahaha.
 Degil.
 Suka bangun tengah hari hiks anak dara apa lah ni.


Ok thats all. Join ramai2 meriahkan segmen nie :)



3 comments:

Mizz'strawery Smile said...

Assalamualaikum,Hye! kak sulyanie salamKenal2 sweety ^^ Tenkiuu sebb sudi menjoinkan diri.Pssttt!! tabiat buru no.1 & 2 samalah! *hohoho pas dari jauh ;) heheh jom Bw kat sini http://cicihana.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-jom-jadi-sahabat.html

Mizz'strawery Smile said...

Assalamualaikum! Hye kak sulyanie! ^^ SalamJumaat :) Terima kasih sekali lagi sebb join.
Jom pergi web ni -> http://cicihana.blogspot.com/2014/12/special-entri-kepada-peserta-segmen-hana.html *Psstt!! ada special entry untuk semua peserta :)

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-jom-jadi-sahabat-by-hana.html