HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Bye Tahun Malang

2014, tahun yang aku kene hadap banyak sangat problem. SPM, masalah friendship, masalah relationship. sorang demi sorang pegi tinggalkan aku. at the end of the day, im alone. ada family jee. sometimes aku persoalkan, aku ada buat salah besar sangat ke? i'm trying to fix it but still fail.

i dont know, mungkin kifarah, mungkin ujian. tak apa, allah ada. jadi pengajaran jugak buat aku. lepas nie aku akan lebih menghargai orang yang datang dalam life aku and cuba terima "people comes and go" . sedih memang sedih but sampai bila kan? kene happy kan diri jugak.

so 2015, tahun baru yang aku kene mulakan hidup baru. nak semua baru. dah malas ingat apa yang jadi dekat 2014, cuba pandang depan jee. dah malas nak hidup dengan kenangan lama.

Wishlist 2015 :
  • Happier
  • Prettier
  • A lot of friends
  • Result cemerlang in SPM
  • Dapat sambung belajar dekat mana-mana Uni dalam course yang diminati
  • Love
  • Gemukkan sikit badan ni hihi

insyaalllah tercapai. amin kan jugak yee. amin :)

4 comments:

Sarah Halim said...

hahaaha . pelangi akan hadir di saat 2015 . In Sya Allah ;) alaa akak. ujian mematangkan diri ekekekeke peaceee cheers!

http://sarahhijabista.blogspot.com/

Sabrina SA said...

sama lah dengan ina kak T-T lagi2 bab relationship tuu.. harap tabah ye kak.. mungkin ada hikmah di sebalik semua ni.. may all your dream and wishes come true! ;)

btw im proud to be one of bangla nakal heheheh

Sulyanie Ghazali said...

@Sarah Halim : setuju sangat2 pasal "ujian mematangkan diri" tu. setiap ujian tu nak sedarkan kita kan :)

Sulyanie Ghazali said...

@Sabrina SA : insyaallah dik memang mengharapkan sangat2 ada hikmah nya. thanks sangat yee ina. hehehe memang nakal :p