HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Rezeki, awak kat mana awak kat mana?

Jenuh cari kerja, tak dapat sampai sekarang. I really need job now sebab dah bosan sangat duduk rumah and perlukan duit sangat-sangat sejak nafsu shopping membuak buak. Mungkin reeki tak sampai lagi kut. Takpe, redha.

Tak lama lagi budak plkn dah balik. Nanti diorang pulak kemain cari kerja. Mesti banyak full. Haih mintak-mintak laa dapat kerja sebelum diorang balik. Amin!

K tu je nak ngarut. Bye

4 comments:

Nur Inani said...

in sha allah ada rezeki nanti dapatlah kerja. ^__^
jemput join segmen saya :D

Najib Ariyan said...

banyak2 berdoa dan berusaha... tak lama lagi tu...

btw kenapa tak mulakan kerja2 biasa je dulu...

dulu my ex-boss ada ijazah tapi dia susah nak dapat kerja jadi dia guna saja sijil SPM dan dapat kerja clerk... tapi disebabkan dia clerk yg berminda ijazah akhirnya dia jadi head of department setelah beberapa tahun... naik sikit sikit lah... lepas tu masa dia nak naik executive baru lah dia beritahu yg dia ada ijazah sains sosial... saya sangat respek kan dia dan cara kerja dia yg sempurna di mata saya... garang2 jugak tapi professional

Sulyanie Ghazali said...

@Najib Ariyan : memang nak cari kerja biasa2je pun. macam dekat kedai apa semua tp tu pun susah dapat.

RiN nOku said...

aja!aja!hwaiting... start dr yg biasa2 pn blh...