HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Segmen: Pencarian New Bloglist Cikgu Farha Jan-Feb


http://www.cikgufarha.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html
Klik banner untuk join :)

Memandangkan semua bloglist CF dah lenyap gara-gara tukar domain tempoh hari, maka CF berhasarat nak cari new bloglist nak tempek semula kat dinding blog CF ni. Insya Allah semua yang sertai CF akan aturkan masuk bloglist CF bagi memudahkan CF bw untuk masa akan datang.

CF akan pilih secara random menggunakan Random.com ye. Jom ramai2 sertai. Takde syarat. Yang penting wajib ada blog hehe. Ikuti langkah kat bawah ni ye :)

Segmen akan tamat pada 20 Jan 2015

Jom join jom!!




7 comments:

Papaglamz said...

selamat bersegmen..

norsalihah shaleh said...

mcm menarik... ok akan rajinkan diri join.. selamat bersegmen :-)

Sulyanie Ghazali said...

Papagmalmz : terima kasih :3

norsalihah shaleh : hihi jom laa join :)

Farha Kimah said...

Salam CF dtg jenguk2 peserta. TQ sudi join..
CF dah update senarai nama peserta, boleh check kat sini ye
Senarai Peserta

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgah cn

http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

siti amilia yaman said...

singgah sini dr segmen yg sama
http://www.kisahamy.com/2015/01/pencarian-new-bloglist-cikgu-farha-jan.html

Syaza Syafeeqah said...

syaza singgah sini dari segmen yang sama. ;)

http://penulishingusan.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html