HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

#StoryOfTheDay : Jaga Diri Ain.

Harini kene bangun awal, sebab nak hantar adik aku, Ain daftar dekat SERATAS (asrama penuh sultan azlan shah dekat Taiping. Aku ni memang malas sikit nak bangun pagi. Dah jadi kebiasaan lepas sembahyang subuh tido balik kah! Takpee sekali sekala.


 Celpie ciked

*with Ain

Dia form 1 tahun ni. Takde pengalaman duduk asrama bagai ni. Takpe dik, lama-lama kau biasa laa. Dan semestinya semasa otw, kita selfie duluan...

Sampai je sana, isi borang bagai. Pastu kene dengar ucapan pengetua. Adomak ingatkan dah habis sekolah takde laa ucapan pengetua bagai ni. Nasib kau laa noks. Dah laa tengah hari buta dok buat semua benda tu. Bahang habis badan aku. Muka jangan cakap laa. Macam sapu minyak masak kat muka. T---T

Sementara tunggu pukul 5, kitorang jalan jap kat Tasik Taiping...



Then sampai laa masa kitorang nak balik. Poyo gilaa nak nangis minah ni ish ish biasa laa dia dah biasa berkepit dengan mak kan. Mestilaa nangis bila nak kene tinggal. Now dekat rumah ada 4 orang je. Kalau abah and kakak pegi keje, tinggal aku dengan mak. Kalau aku pi sambung belajar nanti, mak sorang2. Hmmmmmm siannya mak :(

Ain, jaga diri kay. :)

1 comment:

Effa Aziz said...

Saya singgah dan follow sini cumil :)
http://inibelogceritaku.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwaking-januari-by.html