HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Template Baru


setelah lebih 4 jam hadap lappy, akhirnya!!!! siap jugak edit blog ni. dah malas pakai blogskin sebenarnya. banyak problem. lagipun design macam budak-budak kan. walaupun masih terasa diri ni budak tapi aku dah 18 kot err kene matang. so jangan terkejut laa kot2 laa singgah blog aku tetibe "ehh bukan ke blog sulyanie dulu macam lain bla2" dok mengomel sengsorang tu takpayah. yee aku memang dah tukar template.

nampak matang kan? krikkkk krikkkk. ok ok memang laa still macam pondan sebab pink bagai err aku pun menyampah tapi disebabkan kegilaan aku terhadap kaler2 yang lembut semestinya kaler pink membuatkan aku............ nak semua pink.

ok tu jee nak mengarut. welcome to my new em re-decorated blog wuuu yey jom main bunga api cecama. :D

disebabkan korang baik baca entry yang tahpahape nie, letak link korang kat sini yee ;)

bye.