HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Whats Wrong With Google?

dah seminggu dah jad macam ni. takboleh nak search dekat google. tiap kali nak search dia akan keluar macam ni...


susah laa macam ni. google tu tersangat laa penting untuk aku search tuto ke, ape-ape jelah kan. nak aje aku gigit laptop ni. dah godek-godek setting tapi still tamau gak -__________-

yang peliknya, bila search tengah malam, okay pulak. haa dah kenapa? google tido siang hari ke? teruk betul perangai kau kan grr.

someone plis help me T________T

7 comments:

Effa Aziz said...

mungkin internet connection problem kot dear. huhu

Shima Hasan said...

kenapa pulak kan..internet lah kot. akak okay je google sana sini..hehe

Sulyanie Ghazali said...

@Effa Aziz : tapi sebelum ni even internet lambat pun boleh je nak search. :(

Sulyanie Ghazali said...

@Shima Hasan : tu laa pelik kan. search pakai mozilla pun dia keluar benda yg sama. masalah laptop kot :(

Asffa said...

salam, miss, ni bkn masalah google tapi disebabkan oleh malware. Nak tau cara remove dia, sila baca ni
http://speedfreaktanthrum.blogspot.com/2015/01/unable-to-connect-to-proxy-server.html

harap2 blhlah selesaikan mslah u.

Sulyanie Ghazali said...

@Asffa : ya allah thanks sangat-sangat xD

Asffa said...

@Sulyanie Ghazali

sama sama..:)