HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Liebster Award


I've been tag by Nurul to join this Liebster Award. Thank you very much sebab sudi tag yee :)

So here's the question from Nurul :

1. komen tentang blog saya sikit.
2. nasihat untuk diri saya yang sering alpa ini
3. korang minat apa?cer cerita sikit serta sebabnya
4. study kat mana?
5. kenangan paling manis dalam hidup korang?
6. impian terbesar dalam hidup korang?
7. 5 facts tentang diri korang?
8. paling minat subject apa?

My answers is :

1. tajuknya Peaceful. so memang peace kalau singgah blog awak sebab colour semua lembut je.
2. jangan tinggal solat, dont give up on your life, belajar rajin-rajin ok? :)
3. akak minat buat diy. buat gelang, brooch, kadang-kadang akak menjahit.
4. study? belum lagi. tengah tunggu result spm hihi.
5. zaman tadika. waktu tu seronok sangat. compare dengan life sekarang yg banyak masalah, rasa macam nak undur je masa ni.
6. berjaya dunia dan akhirat.
7. sentiasa insecure dengan life orang lain, suka makan tapi susah gemuk, tak suka budak-budak, suka perasan depan cermin and suka tidur kalau ada masa terluang.
8. mathematics. tapi benci addmath. hahaha

And now, let me give my questions :

1. Describe my blog.
2. Apa yang awak buat kalau awak tengah sedih.
3. Suka makan apa?
4. Cikgu yang paling awak sayang masa dekat sekolah.
5. Kenangan cinta pertama. Cerita pendek-pendek dah laa, jangan lebih 50 patah perkataan.
6. Jadikan blog sebagai apa? Diari, tempat cari kawan atau sekadar hobi untuk mengisi masa lapang?
7. Apa makna Bestfriend Forever (BFF) bagi awak.
8. Apa-apa nasihat, ucapan, pendapat, makian, atau apa saja yang nak diluah kepada saya.

The rules to join this Liebster Award :

  • mention the person who nominated with link
  • answer the question
  • nominate other blogger
  • create the questions
  • notify your nominate

Awak di tag ! :



Kepada awak yang di-tag, kalau dah jawab soalan-soalan saya, letakkan link entry awak tu di kotak komen okay. Thanks. Selamat menjawab! :)


2 comments:

Mialia said...

Nnti sy buat ye :P thnks for tagging

Adilla Hasya said...

donee jawab !

http://adillahasya.blogspot.com/