HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Sakitnya Tuh Di Kaki

Bila takde keje nak keje, bila dah keje macam ni pulak jadi nya. Ko bayangkanlah aku keje Secret Recipe tu 12 jam kene berdiri tak duduk duduk *k tipu ada laa duduk sekejap* pastu dengan penatnya masyaallah bukannya nak merungut ke apa tapi sakit doh kaki aku. Hari-har sakit kaki. Macam bengkak dah jari2 kaki aku ni.

Sedih T-------------------T

"Ko ni sul ko nak cari rezeki kan stop merungut!"

Yes i know. Cuma ngadu je em.

Tapi seronok actually sebab semua staff kat situ baik-baik. Kitorang gelak-gelak apa semua. Curi duit tips sama-sama kahhhhhhhhh padahal duit tips tu hak kita laa kan tapi manager kitorang tak kasi ambik. Dia suruh boh dalam satu tabung tu. Apakk ah tu duit kami kot! Kami yang bagi service. Penat kot.

Hati pun mula berbelah bagi. Nak berhenti ke taknak. Nak berhenti sebab tak tahan sakit kaki, taknak berhenti sebab dah mula rasa best. Mari kita mula cabut kelopak bunga...

Dekat sana aku dapat banyak pengalaman. Dekat rumah kan aku ni anak dara pemalas *hiks* kat sana mana boleh malas-malas. Nanti kene marah T--T And dekat situ jugak aku dapat pengalaman sembang dengan mat saleh. Hahahahahahahaha tak lawak la. Aku ni dah laa fail speaking. Mampu senyum angguk2 jee. Yes no alright tu je lol.

Tayah berhenti laa. Sebab sekarang ni susah gila nak cari keje. Keje la dulu kan? Sampai sambung belajar :)

Sekarang pun tengah sakit kaki. Urut kan laaaaaaaaa

4 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sul,
kalo dapt koje laen barula benti he3

Sulyanie Ghazali said...

@ArY ShA=AmZaRFaYyAdH : nak dapat keje lain tu yang susah tu hmm

Nur Nadheera said...

Wahh..bestnya dapat keje kat Secret Recipe hehehe..takpe kaki sakit sekejap jerr nanti elok ok :)
Selamat Berkerja Ok >_<

Sulyanie Ghazali said...

@Nur Nadheera : haha takde yg best nye. Ha ah sakit kejap je. Thanks :)