HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Result Spm OMG

dah habis debor dah tapi tetap nak cerita.

siapa yang tak cuak kan nak ambik result spm. tapi aku lek jee. orang lain pakat counting day bagai untuk result, aku still goyang kaki tunggu gaji. orang lain tweet nervous nak ambik result, aku sibuk tweet jiwang teringat ex. *eh?*

sehari sebelum result baru nak gelabah, baru tak lena tidur. pikir pasal result, elok ke tak, ada gagal tak, capat tak target. aku target 5A je. aku bukannya pandai pun T--T

esoknya, siap pakai baju kurung, bawak motor pi sekolah. could u imagine that pakai baju kurung kain ketat nak mampus bawak motor? actually not ketat laa, kain jenis susun belakang, that why.... wtv.

debor time beratur tu allah saja tau. tapi conok jumpa kawan sekolah semua kan. dah sampai turn aku, debor dia lain macam. jantung macam nak meletup time tu. muka pun taktau laa warna apa time tu. biru mungkin?

result bertukar tangan. 3A jee. takpelah, tu je mampu. bersyukur, mungkin itu yang terbaik. rezeki masa hadapan, sapa tau kan. terima kasih Allah.

mak abah, maaf andai tak buat kamu rasa bangga. maaf.

5 comments:

Muhammad Shahril said...

thniah . 3A dh okay dah . tapi , di alam universiti/matrikulasi/form6/asasi ni kena usaha lebih sikit sebab nak compete dngan orang lain. okay ?

shahril pon calon SPM . tapi dapat 5A je . target 7A . hmmm . bak kata sulyanie, rezeki ada dimasa hadapan kan ? insyaAllah . Amin .. hahaha . okayyy . bye .

imm hassan said...

rezeki hidup x bergantung pada result spm dik..good luck untuk masa depan tau..☺

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam su,
Alhamdulillah
tahniah yer

Tee Xennov said...

hai!
walaupun dapat 3A je, itu lagi baik daripada tak ada A langsung.
Dan selagi Sulyanie ada "tulang belakang" yang sentiasa sokong, sulyanie memang dah bertuah

Ain Syahirah said...

Tahniahh Su!!