HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

#MagicSim

Anak sayur! (annyeonghaseyo) Berhabuk kemain blog hamba setelah sekian lama tak update entry baru. Rindu tu tak laa cuma nak isi masa lapang setelah mereput berhenti kerja kekeke.

Harini nak cerita pasal #MagicSim. Rata-rata dah tau pasal benda alah ni kan tapi nak update jugak peduli apa kan. Minggu lepas baru beli. Ingatkan limited sangat, pegi je outlet Celcom kat Tesco sebelah rumah tu haa hamek kau berlambak #MagicSim dia. Aku pun amek laa satu sebab lima hengget je kan. Lagi satu sebab iklan dia tulis "ANDA MESTI ADA SATU" so aku pun macam kena pukau. Twitter, facebook semua pakau bercerita pasal ni. Seronok sangat ke benda ni? Apa kelebihan dia?


XPAX #MagicSim

Simpack preloaded RM3.00 valid 5 days
FREE BASIC DATA all day time
FREE DATA 200MB
FREE 20min Call
FREE 20 sms

Call Rate
12 sen/per min

Reload
RM5 
Validity : 5 days
Get : 5 min + 5 sms FREE
Data : 30mb FREE

RM10
Validity : 10days
Get : 10 min + 10 sms FREE
Data : 100mb FREE

RM30
Validity : 30days
Get : 30 min + 30 sms FREE
Data : 300mb FREE

Data monthly 
RM58 - 4GB - FREE call 150min
RM38 - 2GB - FREE call 150min
RM 25 - 1GB - FREE call 150min

Data Weekly
RM10 - 500mb - FREE Call 35min

Data Daily
RM5 - 500mb - FREE Call 5 min

Data Daily
RM1 - 30mb + 30mb - FREE Call 5min


Amboi amboi amboi kemain banyak freebies nya! Dengan hanya RM5 korang boleh nikmati macam-macam FREE dalam satu plan. Sangat-sangat berbaloi kalau korang pakai. So grab yours now!


2 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yanie,
maksudnya kena tkuor sim & nombor tepon la yer????
he3 konpius iols

Sulyanie Ghazali said...

@ArY ShA=AmZaRFaYyAdH : ha ah. tapi kalau awak pakai celcom and nak kekalkan nombor yang lama and berminat nak pakai plan magic sim ni, awak boleh sms MIG MAGIC ke 28882 :)