HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Running Man Character Background Music



salam gais! how's your 3rd day puasa? of course laa okay kan awak tu bukan budak kecik yang tak biasa puasa. i'm so excited to talk about runningman because i am the biggest fan of them! plus si sparta kook yang masyaallah boleh buat batal puasa kalau pandang lama-lama.

so, every character has their own music background kan? music background ni yang buat some scene tu lagi kelakar. peminat tegar running man dia tau laa. macam aku ni siap download hahaha.

Lee Kwang Soo (Kwang-vatar, Giraffe, Icon of Betrayer)


Kim Jong Kook (Sparta, Commander, Kookie, Tiger)


Song Ji Hyo (Miss Mong, Ace, Monday Girlfriend)


Yoo Jae Suk (Yooruce Willis, Grasshopper, Yoo Hyuk, Yu-imes Bond)

Kang Gary (Peaceful Gary, Gaelly Gaelly, Monday Boyfriend)

Ha Dong Hoon (HaHa, Haroro, Penguin)


Ji Suk Jin (Big Nose Hyung, Sunflower, Impala)

tiap kali play music diorang ni mesti nak tergelak. teringat muka masing-masing menganjing sesama sendiri. tapi memang salute gila la friendship dia. monday couple, spartace, ji hyo dengan kwang soo (even selalu bergaduh), easy brother, banyak lagi la. you guys really made my day :)