HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Birthday La Sangat.


assalamualaikum!

its been maybe one month tak usha blog ni. takde mood seh. mood tidur je ni.

and... guess what? today is my birthday. huhuhu happy brthday to me. dah 18, dah cukup dewasa rasanya kot? belum. still perlukan mak hahaha.

thanks for everyone yang wish, yang tak wish pun still thank you sebab lupa birthday ai. (tak guna punya kawan) especially orang tu yang aku struggle too much nak jadi orang pertama yang wish birthday dia haritu but when it comes to my birthday, until now krikk krikk. THANK YOU GILA WEYH!

well for me, birthday is just a normal day. nothing special, no hadiah, no party. just mengharapkan wishes jela kan. kalau wish pun tak mampu kasi hm pegi la terjun gaung sana.

stress dengan orang tu haa. STRESS!!!

3 comments:

Adilla Hasya said...

Happy Birthday kak Sul ! May Allah bless your life. Stay pretty, stay flawless :)

Sulyanie Ghazali said...

@Adilla Hasya auch thanks a lot!! <3

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yanie,
haaaaaaaaaaaa
sapa orang tuuuu?????
he3
pa pun Happy belated birthday naaaaaaa