HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Pasrah.

Its been a while since i post the last entry. Almost one month jugak la kan. Bukan busy sangat pun just mood nak blogging tu takde. Banyak habiskan masa dekat Twitter je. Do follow my Twitter @sslyn_ ok? ♥ Btw hi readers. Thank you so much you guys still nak menjengah blog aku yang tak seberapa ni.

Well after spm, i thot i will sambung belajar bulan 6. Tapi bukan rezeki kan. So i decided to apply UiTM for November intake. Yesterday the result was come out and guess what? Aku dapat dekat UiTM Dungun, Terengganu in course Office Management. Agak ternganga jugak la sebab... Dungun?! So far away duh from my house. Im stay in Perak. Dalam 10 hours journey. Mak dah mula bising kenapa jauh sangay suruh tukar tempat apa semua. Tapi takboleh. Memang dh ditetapkan macam gitu. Nak taknak kena terima jugak.

But im so glad aku dapat course Office Management tu. Course yang aku memang nak sangat and sangat minat. Memang dari kecik memang suka tengok cerita orang keje pejabat, pakai smart-smart pakai kemeja bagai. Memang minat lah senang cerita. Insyaallah May Allah ease everything. Allahumma yassir wala tuassir ♥

So Terengganu, here we go. 22hb ni dah kena lapor diri. Dah memang takdir kena jauh dari family kot. Takpe, at least boleh ajar diri ni berdikari sikit. :)

3 comments:

Rusmeyati Nordin said...

bila lagi nak duk jauh n berdikari- btw congrats dik :)
teringat kenangan belajo terengganu dulu..hihihi

Lenne Zulkiflly said...

congrats and good luck! semoga Allah permudahkan semuanya :)

nurul mustafa said...

Congrates ! semoga dipermudahkan urusan okay. we will meet soon hahaha! struggle elok-elok utk subject kos tu :D