HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

New Chapter.

Assalamualaikum.

Perasan tak apa yang lain? Yes, theme blog! Dah tukar, no more pinky girly macam budak-budak. Sejak umur dah 18 ni rasa macam nak tukar semua benda, termasuklah theme blog. So i choose gray, simple but nice. Memang simple gila kan, hambar pun hambar. Tapi takpe, nampak sikit dah matang *sambil berhuhu.

InsyaAllah, 21hb ni dah berangkat ke Terengganu untuk melangkah alam baru. Tolong doakan semuanya berjalan lancar okay? Amin InsyaAllah.

Aku tak pernah jauh dari family. So dalam excited tu ada jugak sedihnya. Dah la jauh sangat dari rumah, kalau rindu mak susah nak balik. (nampak sangat anak manja lol) . Mampu doa jelah semoga urusan aku menuntut ilmu dipermudahkan.

Siapa pernah study dekat UiTM Dungun? Kalau ada, bagitau laa eh. Banyak benda nak tanya hihi.

:)

#shortentry



4 comments:

ros nordin said...

tu la rasa mcm lain..but really simple n nice :)

nurul mustafa said...

maybe i can help, sebb sy student uitm dungun. sorry, menempel hahaha

Lenne Zulkiflly said...

takda yg hambar pun. it's really nice! <3

Kakak Tiri Cinderella said...

Okey jer... Tak hambar pun... Hehe
Oh, all da best yeeeee.... KTC pun sampai sekarang tak pernah jauh dari family.. Hukhuk