HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

Review : Enai Red Chillie

Assalamualaikum ♥

What do you think about gambar atas ni? I mean, warna kuku tu. Cantik kan? Gambar ni without filter tau. And this is my hand, bukan cilok dari En. Googleludin.

"Pakai nail polish eh?"

"Beli kat mana? Brand apa?"

No no no. Ni bukan nail polish. Ni inai. Macam inai homemade tu. Enai Red Chillie nama diberi.


Macam ni lah rupa botol dia. Macam botol eyedrop kan? Comel gila. Kecik je, senang dibawa letak dalam beg, dalam poket pun boleh.

Kelebihan Enai Red Chillie :

◆ Warna merah yang terang dan sangat cantik
◆ Warna tahan lama
◆ Halal, boleh dibawa solat
◆ Packaging yang comel
◆ Tidak comot
◆ Tak pedih macam inai homemade


Aku memang dah in looooovee gila dengan inai ni. Warna dia cantik gila serius. Ada warna merah and pink. Tapi merah la lagi cantik kan (ikut selera masing-masing la) . Kalau jenis pendapur yang selalu cuci-cuci tu pun jangan risau, warna dia memang susah pudar.

For those yang suka kalerkan kuku (macam aku) boleh dapatkan Enai Red Chillie ni di ig shop. Ramai dah jual. Aku beli ni dekat butik area rumah aku. So jimat la kan takpayah kena postage. Harga standard RM10. Ada yang jual lagi murah, ada yang jual lagi mahal. Yang cekik darah tu ada la jual RM20 exc postage. Gila ke apa.

Thats all for today. Annyeong!


5 comments:

ros nordin said...

arghhh...santeknya sul...nakkkk...kirim beli ..hihihi :)

Sulyanie Ghazali said...

@ros nordin : kirim beli? alamak. macam tak sempat je. esok dh gerak ke dungun. hihi maaf ye :3

Myra Azraff said...

lawaaaaaaaa. series. :(((

Kakak Tiri Cinderella said...

Waaaa shantekkk.... Tapi saya tak suka kaler kuku.. Hehehe

Aqilah Azmi said...

ok sumpah lawa!! :((((
nakkkkkkkkkkkkkkkkkk