HOME ABOUT LINKIES STUFF DASHBOARD FOLLOW

#365


Page 365/365.

I've been thru so much things on 2015. Heartbroken, loneliness, mereputness, rasa macam diri ni takde guna, everything. And that all things taught me a lot to love myself more than think about other person.

Apa yang aku harap untuk 2016 ni, no more heartbreaks, lebih pandai buat keputusan, lebih matang, no more main-main, belajar sungguh-sungguh, be a better muslimah, dapat apa yang aku nak untuk diri sendiri, lebih puas dengan kehidupan, semua lah yang baik-baik. eventho sekarang tengah culture shock sebab duduk tempat baru but like what my lecturer said "dekat dahi awak tu ada nama mak ayah awak so hati-hati dalam apa saja yang awak buat" InsyaAllah aku pegang kata-kata ni. Rasa macam bodoh sangat dulu asyik buang masa, now this is the time aku nak ubah semua benda, betulkan apa yang silap dulu.

Happy new year guys, may Allah showered us with His blessing and jangan pandai berazam tapi taknak usaha tau. :)